Štampa

Naša firma se trenutno bavi proizvodnjom i postavljanjem svih vrsta promo materijala i vizuelnih identifikacija. Sa više od 10 godina iskustva u poslovima ofsetne, digitalne i sito štampe uspjeli smo ostvariti odličnu poslovnu saradnju sa više firmi iz naše države sa kojima uspješno sarađujemo duži niz godina.

Trenutno imamo široki izbor usluga i nadamo se  da bi sa Vama mogli ostvariti uspješnu saradnju.

Iz naše ponude izdvajamo:

  1. Offsetnu štampu visokog kvaliteta, na svim vrstama medija i svih formata. Sve vrste dorade, uveza, plastificiranje, štancanje, kaširanje kao i kartonažu. Idealno za sve vrste promo materijala (kataloge, letke, brošure, fascikle, afiše, recepte, uplatnice, radne naloge, otpremnice itd.)
    Štampu je moguće raditi u više od 4 boje, tako da uz standardi CMYK format uvijek mozete dodati srebro, zlato ili UV lak.

 

  1. Digitalna štampa visoke rezolucije u malim formatima uz stampu na debljim materijalima do 350g/m2. Idealno za vizit kartice, ugovore, formulare kao i svu drugu štampu.

 

  1. Digitalna štampa širokog formata (plotanje). Nudimo štampanje u sirokim formatima na više različitih mašina i medija. Od foto štampe visoke rezolucije  do štampe potrebne za billboarde. Bilo da trebate Photo Wallpapere, promo cerade , city light ili billboard stampu, mozete nam se obratiti.

 

  1. Autografika. Nudimo štampu i oblijepljivanje Vaših vozila po najvišim standardima. Radimo na profesionalnim Rapid Air folijama za autografiku, koje se lakiraju bezbojnom lak emulzijom radi zaštite štampe i onda lijepe na vozilo. U ovom slučaju dobijate kombinaciju vrhunskog printa, folije i zaštite samih boja od vanjskih utjecaja (pranja, grebanja, UV zraka, prljavštine), tako da sama boja nikada ne dolazi u kontant sa okolišem.

 

  1. Sito štampa. Nudimo Vam usluge sito štampe na sve vrste promo galanterije : rokovnike, olovke, upaljače, kalendare ili nešto drugo po vašem izboru.

 

  1. UV štampa. U ponudi imamo i UV flat bed štampač u visokoj rezoluciji koji je pogodan za štampu na ravne površine u full coloru, tako da na bilo koju ravnu površinu možete odštampati bilo koju vrstu štampe (logo, vektore ili fotografiju) u full color-u. Takođe mašina posjeduje bijelu boju, tako da se po potrebi može štampati i na transparentnim materijalima.

 

  1. Promo materijali i vizuelne identifikacije. Nudimo izradu i montazu promo materijala i vizuelnih identifikacija. Posjedujemo CNC masinu, Lasersko rezanje i graviranje, kao i cutter folija tako da mozemo odgovoriti na sve zahtjeve brendiranja Vaših promo pultova, stalaka , prodajnih mijesta itd.

Pratite nas na Facebook-u

Najnovije u ponudi